Октомври 2017 година същите от ВМРО искаха от главния прокурор

...
Октомври 2017 година същите от ВМРО искаха от главния прокурор
Коментари Харесай

Красимир Кънев: Опитах да преброя лъжите на Джамбазки, но не успях

Октомври 2017 година същите от Вътрешна македонска революционна организация желаеха от основния прокурор да ме съди за вредителство. Преди това писаха на Национална агенция за приходите да ми вършат инспекция. Свикнали сме. Чудя се каква е задачата на тази акция. Предизборната акция коства пари. А такива акции не костват пари.
Това сподели ръководителят на БХК Красимир Кънев пред Люба Кулезич по Евроком. Той добави: Тези хора се борят за дребна ниша в нашия политически живот. Тя е с въздействие в политиката, по тази причина не е безобидно. Такива хора има на всички места в Европа. Помъчих се да преброя на пръсти какъв брой неистини ще изкаже Джамбазки. Но не съумях. Това е маниерът му на работа. Тази организация е въплащение на сталинизма. Тези патриоти са цялостно въплащение. Дали са неонацистки или неокомунистически, разликата не е огромна. Въпросът е за какво са толкоз покрай ръководството у нас. В чужбина тези партии са маргинални. А тези тук имат зам.-министър ръководител.

Защо хора като Джамбазки в Германия даже лежат в пандиза, а тук са на високи постове. Хората, които пазиме, може да са направили закононарушение, само че по-късно те са станали жертви на закононарушение. Защитаваме стъпканите хора от нашето общество и хора, които нямат достъп до институциите.

При Полфрийман имаше една нужда и едно съвпадане. Още по време на наказателното произвеждане имаше политически звук. Жертвата бе на почитан български политик. Имаше офанзива против реформаторското крило в съюза на съдиите. Имахме и избор на нов основен прокурор. Как е мислимо, че съм плащал. Когато каним правни експерти ние в никакъв случай не каним единствено съдии. Каним прокурори, служители на реда, НПО-та. Никога не сме плащали, с цел да идва някой на семинар. Това са планове, финансирани от Европейска комисия. Как ще плащаме?

Не познавам кой е номинирал Джок Полфрийман за човек на годината. Някаква жена от Австралия беше. Агенти на Държавна сигурност също са печелили награди. Даваме късмет на всички да бъдат номинирани. Журито са външни хора. Публиката е превзета от тези, които са на власт. Едно и също се приказва: „ Тези пазят единствено нарушители и малцинства “. Ние не пазиме нарушителите, а техните човешки права и то единствено в най-крайни случаи. Завъртя се и историята със соросоидите.

Европейски съд по правата на човека към този момент е осъдил България по каузи, идентични на Джок Полфрийман. Той не може да бъде държан в Бусманци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР