Октомври – това е месецът, в който трябва да настъпи

...
Октомври – това е месецът, в който трябва да настъпи
Коментари Харесай

Отново! Светът свършва през октомври

Октомври – това е месецът, в който би трябвало да настъпи краят на света. Това най-малко твърди нова тайна доктрина. Причината този път ще е конфликт с друга планета.

Злокобната и мистериозна планета Нибиру ще стане причина за заличаване живота на Земята, а за какво не и за цялостното опустошение на цялата планета през октомври. Тази все по-тиражирана версия плаши значително хора по целия свят. Ами в случай че този път светът свърши, но в действителност?

Десетият месец от новата 2017-та година ще бъде последният за планетата Земя. Това изказване бе публично оповестено в английския Дейли Мейл. Там обаче също по този начин се показва, че съществуването на Нибиру към момента не е доказано.

Според теорията мистериозната Нибиру обикаля към Слънцето също като останалите планети от Слънчевата система. За разлика от тях обаче тя има доста по-голяма и разтеглена орбита. Според някои създатели на всеки 12 хиляди години, а съгласно други - на всеки 36 000, тя минава през центъра на Слънчевата ни система. Именно през октомври тя за следващ път ще премине през Слънчевата ни система, само че този път в рискова непосредственост до Земята.

По думите на откривателят Дейвид Мийд към мистериозната планета орбитират доста тела. Една от тях е планетата X – точно тя ще се удари непосредствено в Земята. Това ще провокира пагубни промени в климата, а човечеството ще бъде заличено по сходство на динозаврите. Самата планета може както да се деформира, по този начин и да се разпадне и повече в никакъв случай да не приюти живот.

Последната предстояща поява на Нибиру бе през декември 2015-та. След това конспираторите чакаха съдбовен удар през септември 2016-та. Още по-рано, през 2012-та, всички чакаха планетата Х да ни унищожи в деня на апокалипсиса, който бяха предрекли маите. Това обаче по този начин и не се случи.

Теориите и конспирациите за края на света не са от през днешния ден. В началото те се одобряват от хората изцяло съществено и са главно за всяване на суматоха. Това провокира взрив в продажбите на артикули от първа нужда и разумно - високи доходи.

Днес обаче малко на брой одобряват усъвършенства предизвестия на съществено. В този случай учените от НАСА бяха принудени да разгласят, че в идващите хилядолетия не се чакат никакви конфликти с други планети.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР