ОКСЪН ХИЛ, Мериленд (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп определи

...
ОКСЪН ХИЛ, Мериленд (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп определи
Коментари Харесай

Тръмп нарича себе си „горд политически дисидент“ в речта на CPAC

ОКСЪН ХИЛ, Мериленд (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп дефинира президентските избори през ноември като „ ден на страшния съд “ и се разгласи за „ горделив политически отстъпник “ по време на тирада пред консервативни деятели отвън Вашингтон в събота, когато той още веднъж прикри акцията си в религиозни изображения.

Говорейки на Конференцията за политическо деяние на консерваторите в деня на първичните избори на Републиканската партия в Южна Каролина, Тръмп нарисува апокалиптична визия за бъдещето в случай че президентът Джо Байдън завоюва втори мандат, до момента в който двамата се приготвят за предстоящите реванш избори.

„ За работливите американци 5 ноември ще бъде нашият нов ден на избавление. Но за лъжците, измамниците, измамниците, цензорите и измамниците, които командваха нашето държавно управление, ще бъде денят на страшния съд “, сподели той под бурни овации. „ Когато спечелим, завесата пред корумпираното им ръководство се затваря и слънцето изгрява пред светлото ново бъдеще за Америка. “

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР