Окръжният съд във Враца присъди обезщетение от 100 000 лева

...
Окръжният съд във Враца присъди обезщетение от 100 000 лева
Коментари Харесай

100 бона глоба за трима пишлигари, изнасилили с дървен кол пастир край Враца

Окръжният съд във Враца присъди обезщетение от 100 000 лв. за козар от Косталево, който беше изнасилен брутално с дървен прът от трима младежи, написа " Конкурент ". Информацията беше доказана от юриста на потърпевшия Николай Николов - Светла Генова. Сумата би трябвало да бъде платена от двамата пълнолентни причинители, както и от родителите на ненавършилия пълноправие трети участник в закононарушението. Решението на арбитър Мирослав Досов може да се апелира пред софийския апелативен съд.

Гнусната история е от началото на юни 2016 година, когато трима младежи - двама от които пълнолетни, подмамват пастира. Напиват го с бира и ракия, а по-късно му дават да пуши трева. Докато е зашеметен, младежите го насилват с дървен прът. Вследствие на половата подигравка 54-годишният мъж е признат в болничното заведение със спукано дебело черво, раздран анус и перфорирал пикочен мехур. Лекарите от врачанската болница едвам го избавят, само че той остава половин човек. Извършителите - Теодор Иванов, Христо Христов и Емилиян, се прибират по домовете и оставят пастира да лежи оцапан с кръв и в безсъзнание в центъра на Косталево. Едва на сутринта, когато кметът Любомир Кръстев го намира, вика полиция и лекари.

Припомняме, че след подписано съглашение с прокуратурата насилниците Теодор Иванов /на 17 г./ и 20-годишният Христо Христов получиха условни присъди от 12 месеца отнемане от независимост. Сега двамата, дружно с малолетния при осъществяване на гнусното действие Емилиян, ще би трябвало да заплатят и обезщетение на пастира за страданията, през които е минал след бруталните им дейности.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР