Окръжният съд в Търговище наложи мярка домашен арест на адвоката,

...
Окръжният съд в Търговище наложи мярка домашен арест на адвоката,
Коментари Харесай

Домашен арест за адвокат в Търговище, извършвал блудство с малолетни момчета

Окръжният съд в Търговище наложи мярка " домакински арест " на юриста, правил блудствени дейности с три малолетни момчета. Това заяви за Българска телеграфна агенция окръжният прокурор Диляна Стоянова след приключването на съвещанието през днешния ден.

Не е било почетено настояването на Окръжната прокуратура за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ". Мотивът е, че в правосъдното съвещание са показани медицински документи - епикризи, доказващи влошеното здравословно положение на 57-годишния Р.Д. Обвиненият претърпял през януари т.г. интервенция на единия бъбрек. Раната се е отворила и се нуждае от съответно лекуване, уточни Стоянова. Наред с това имал и съпътстващи болести - диабет и високо кръвно налягане.

Адвокатът бе арестуван поради блудничество с три малолетни момчета. Многократните блудствени дейности са осъществявани в интервала: септември 2019 година - февруари 2020 година За " терен " е употребена адвокатската фирма на юриста или персоналният му автомобил. Децата са на възраст сред 12 и 13 година При действията не са употребявани насила или принуждение. На децата са плащани суми от 10 до 30 лв., в някои случаи - и повече. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР