Окръжният съд в Пловдив върна в ареста обвинената за трафик

...
Окръжният съд в Пловдив върна в ареста обвинената за трафик
Коментари Харесай

Върнаха в ареста обвинената в трафик на бежанци Анелия Велева

Окръжният съд в Пловдив върна в ареста упрекнатата за трафик на мигранти активистка на НФСБ Анелия Велева, съобщи Дарик.

През предходната седмица с решение на Районния съд някогашният ръководител на партията в Костинброд бе освободена против подписка, тъй като показанията на двама от служителите на реда против нея били спорни.

За останалите петима българи, упрекнати в подкрепяне на чужденци да преминат нелегално страната за имотна полза, съдът постанови " задържане под стража ".

Прокуратурата обаче стачкува против решението на магистратите да пусне Велева от ареста. В Окръжния съд бяха показани нови доказателства за съпричастността й към закононарушението, което е направила и магистратите ги одобриха.

Припомняме, че шестимата обвинени бяха арестувани на 22 юли на 132-я км на Автомагистрала " Тракия " край Войводиново за трафик на незаконни мигранти. Сред участниците в канала за бежанци имаше и сегашни и някогашни служители на реда. Една от арестуваните в колите на автомагистралата бе и Анелия Велева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР