Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Габриела Медарова, която

...
Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Габриела Медарова, която
Коментари Харесай

Танцьорката, помела пияна коли и ударила момиче, в ареста

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Габриела Медарова, която е упрекната за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди на нейна връстница, заяви организация „ Фокус”.

Съдът анулира решението на районния съд, който на 18 май пусна с мярка „ подписка” Медарова. Тогава 20-годишното момиче се изправи пред Темида, откакто опустоши 10 паркирани коли и избяга. Установено беше, че преди да се качи зад кормилото е пила алкохол и пушила марихуана. Тя карала колата на приятеля й. Опитала се да упрекна и майка си, че тя е карала. Самата тя изясни, че е карала пияна, тъй като в дискотеката, където танцувала, не й платили.

Жена опустоши 10 коли с джипа си

Танцьорката, блъснала 10 коли пияна: Нямах пари за такси

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ГАБРИЕЛА МЕДАРОВА В ГАЛЕРИЯТА

Окръжният съд в Пловдив одобри, че от доказателствата по делото се открива съществуването на обосновано съмнение, че Габриела Медарова е направила закононарушението, в което е упрекната. За това закононарушение се планува наказване „ отнемане от независимост “ до една година или пробация.

Тя блъснала момичето в дискотека, където студентката чествала.

Не е налице заплаха Габриела Медарова да се укрие, само че е налице действителна заплаха, при положение на по-лека мярка, тя да извърши друго закононарушение.

В поддръжка на този извод е и държанието на обвинената. В наличието на полицейски чиновници тя е отправила по отношение на една от свидетелките по делото опасност, че ще й се случи същото, само че е била възпряна да извърши заканата си от различен очевидец.

Определението на Окръжния съд е дефинитивно и не предстои на митинг и обжалване.

По другия случай съгласно прокуратурата тя е направила три закононарушения - управлявала е моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, както и на наркотични субстанции и е предизвикала по несъобразителност обилни имуществени вреди при ръководство на моторно транспортно средство. За първите две обвинявания дамата може да получи до 3 години затвор.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР