Окръжният съд в Ню Йорк отхвърли иска на Демократичната партия

...
Окръжният съд в Ню Йорк отхвърли иска на Демократичната партия
Коментари Харесай

Засега съдът в САЩ не допусна дело срещу Тръмп на тема руска намеса

Окръжният съд в Ню Йорк отхвърли желае на Демократичната партия против американския президент Доналд Тръмп, в който се твърдеше, че Тръмп съзнателно се е договорил с Русия да му помогне да стане президент на Съединени американски щати. Новината беше доказана от самия Тръмп в Twitter, с триумфално изказване, че по този начин " ловът на вещици " завърши.

....vindicationexoneration from the Russian, WikiLeaks and every other form of HOAX perpetrated by the DNC, Radical Democrats and others. This is really big “stuff ” especially coming from a highly respected judge who was appointed by President Clinton. The Witch Hunt Ends!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 30, 2019
Според арбитър Джон Кьотъл, Русия без подозрение се е намесила в американските президентски избори, само че не може да бъде съдена в американски съд, с изключение на при изключителни условия, каквито не са посочени в желае на демократите. Те настояват, че акцията на Тръмп е заговорничела с Москва и WikiLeaks, с цел да стане Тръмп президент, като съветските служби са хакнали сървър на Демократичната партия и по този начин са се сдобили с имейли на някогашния американски държавен секретар Хилари Клинтън, които са били публикувани от WikiLeaks и са нанесли на Клинтън репутационен удар, който се е оказал решителен за успеха на Тръм.
Според арбитър Кьотъл обаче, демократите не показват в желае си никакви рационални обстоятелства в поддръжка на този сюжет и даже не оспорват, че имейлите на Клинтън и методът, по който тя се отнася към тях (припомняме, че Клинтън е употребила беззащитен сървър за служебна преписка, което е нарушаване на разпоредбите за работа) са от публично значение за американците т.е. тематиката може да бъде показана пред обществото. Съдията показва Първата корекция на американската конституция и че ненавижданите от Тръмп The New York Times и The Washington Post не са отговорни, че разгласяват историята и имейлите.
За момента единственият коментар на демократите е, че изследват решението и чак по-късно ще разгласят последващи дейности.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР