Окръжният съд в Монтана произнесе присъда от 15 години лишаване

...
Окръжният съд в Монтана произнесе присъда от 15 години лишаване
Коментари Харесай

15 години затвор за мъж, пребил друг до смърт в Монтанско

Окръжният съд в Монтана произнесе присъда от 15 години " отнемане от независимост " за 32-годишния Н. Г. Н. от Берковица, умъртвил по изключително нечовечен метод 55-годишния К. И. И. от Вършец.

Според събраните по делото доказателства закононарушението е било осъществено на 4 октомври 2015 година на улица " Република " във Вършец. Н. Г. Н., който предходният ден бил на женитба, а по-късно на дискотека и използвал огромно количество алкохол, се скарал на улицата със срещнатия малко преди този момент 55-годишен мъж и му нанесъл нечовечен побой с юмруци и ритници в региона на главата и гръдния панер.

Според пато-анатомичната експертиза жертвата издъхнала от голям брой тежки пострадвания - разкъсно-контузни контузии, фрактури на ребра и кръвоизливи в мозъка, които довели до остра сърдечна и дихателна непълнота и съдбовен край. Така Окръжният съд в Монтана признава Н. Г. Н. за отговорен в съзнателно умъртвяване с особена свирепост на К. И. И. и го осъжда на 15 години затвор, които да изтърпи при първичен " непоколебим режим ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР