Окръжният съд в Монтана потвърди взетата от Районния съд в

...
Окръжният съд в Монтана потвърди взетата от Районния съд в
Коментари Харесай

Окръжният съд в Монтана остави в ареста рецидивист с 15 присъди, задържан за кражба с взлом

Окръжният съд в Монтана удостовери взетата от Районния съд в Монтана на 31 август т. година най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на Б. Т. Б., упрекнат в осъществяването на кражба при изискванията на рисков рецидив.
33-годишният е с главно обучение, незает, осъждан и е арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи по досъдебно произвеждане, по което е упрекнат, че в нощта на 26 против 27 август тази година е разрушил бариера на парцел - ключалката на лятна кухня в дома на М. К. С. в село Сумер, и лишил с желание незаконно да ги присвои движими движимости - медни съдове, домакински телефон, кафеварка, кабели и бутилка алкохол на обща стойност 266.91 лв. и направил опит да отнеме други движимости – хранителни артикули, алкохол, принадлежности – моторен трион, флекс, електрожен и 50 м кабели на обща стойност 464 лв..
На 31 август т. година районен съд – Монтана е определил на Б. Т. Б. мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ предвид на тежестта на осъщественото закононарушение и личността на обвиненият, който има до момента 15 присъди за разнообразни закононарушения против собствеността на жителите и срещу личността и 20 заявителски материала за закононарушения в Министерство на вътрешните работи. През месец юли т. година Б. Т. Б. е излязъл от пандиза откакто е изтърпял присъда от 20 месеца „ Лишаване от независимост “ за осъществен от него палеж. След като прегледа подадената от Б. Т. Б. тъжба с искане за изменение мярката за неотклонение в по-лека поради нуждата съгласно него от лекуване след нанесен му в село Сумер побой, Окръжният съд остави без почитание жалбата и удостовери определението на Районния съд в Монтана.
Според съда няма настъпили промени в събитията, поради които Б. Т. Б. е арестуван, съществува задоволително обосновано съмнение, че той е причинител на закононарушението, за което е упрекнат и за което законът планува затвор от 5 до 15 години, и има действителна заплаха да се укрие или извърши друго закононарушение.
Определението е дефинитивно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР