Окръжният съд в Монтана остави в ареста с постоянна мярка

...
Окръжният съд в Монтана остави в ареста с постоянна мярка
Коментари Харесай

Обвинен за палеж рецидивист с 16 присъди остава в затвора

Окръжният съд в Монтана остави в ареста с непрекъсната мярка за задържане 56-годишният Ц.П.В. от регионалния град, който е упрекнат за палеж, заличаване на имущество за 71 769 лв. и застрашаване живота на доста хора, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

В нощта на 7 октомври 2019 година в жилищна кооперация в центъра на Монтана избухна мощен гърмеж, след палеж на паркиран в гараж под кооперацията първокласен автомобил на локален юрист. На 19 октомври беше задържан Ц.П.В., за който Окръжният съд издаде непрекъсната мярка за задържане и тя бе доказана и от Апелативният съд в София.

Рецидивист бе наказан за кражба на преносим компютър

Сега Ц.В.П., който е престъпно проявен и има 16 присъди за разнообразни закононарушения, е подал молба мярката му да бъде променена с по-лека. Магистратите обаче решили, че в случай че бъде освободен от пандиза, той може да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Заради усложнената епидемиологична конюнктура, делото е прегледано по видеоконферентна връзка със пандиза във Враца без довеждане на Ц.П.В. в съда в Монтана, прецизираха от Съдебната палата в града.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР