Окръжният съд в Монтана е осъдил на шест месеца затвор

...
Окръжният съд в Монтана е осъдил на шест месеца затвор
Коментари Харесай

Условна присъда и глоба за мъж, опитал да подкупи полицай

Окръжният съд в Монтана е осъдил на шест месеца затвор условно и санкция от 500 лв. 55-годишниа К.Р.Ц. от село Долна Вереница за опит за рушвет на служител на реда, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

Престъплението било осъществено на 12 март 2020 година в постройката на полицейски сектор "Огоста " в Монтана. Тогава К.Р.Ц. бил доведен в сектора, с цел да му биде връчен сигнален протокол за закана за ликвидиране към татко му. Тъй като преди заканата К.Р.Ц. нанесъл побой над татко си, той следвало да бъде арестуван за 24 часа в полицейския арест. Когато схванал за задържането К.Р.Ц. извадил банкнота от 10 лв. и я подал на началника на сектора З.К.З., с цел да не го задържа. Въпреки обяснението, че прави закононарушение, той траял да упорства и се опитал да пъхне банкнотата в джоба на служителя на реда.

Пред съда К.Р.Ц. се признал за отговорен и изискал кратко правосъдно разследване. Присъдата предстои на обжалване и пред Апелативен съд в София в 15 дневен период, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР