Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение задържане под

...
Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Килия заради внасяне на кокаин

Окръжният съд в Кюстендил взе мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с Б. К. (на 35 години, с непрекъснат адрес в Кюстендил). Той е притеглен от Окръжна прокуратура – Кюстендил, като обвинен за това, че е направил опит да придвижи през границите на страната високорисково наркотично вещество – кокаин с тегло 480 грама, посредством посредственото извършителство на К.К., като действието е останало незавършено заради откриване на действието от органите на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от съда.

Мъжът е бил задържан при интервенция на ГДБОП в Кюстендил в края на предходната седмица. Направен е опит опиатът да бъде импортиран в страната посредством пощенска пратка, споделиха за Българска телеграфна агенция от прокуратурата.

На мъжа е повдигнато и обвиняване за държане, за разпространяване на високорискови наркотични субстанции. Досъдебното произвеждане е формирано откакто в ГДБОП е била получена информация от Агенцията за битка с опиатите на Съединени американски щати, към посолството на страната в България.

Едно от обвиняванията на Б.К. е за тежко съзнателно закононарушение, за което законът планува наказване " отнемане от независимост " за период от 10- 15 години и санкция в размер от 100 000 – 200 000 лева, от което може да се изведе хипотезата за действителна заплаха от укриване или осъществяване на друго закононарушение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР