Окръжният съд в Кюстендил прекрати на разпоредително заседание наказателното производство

...
Окръжният съд в Кюстендил прекрати на разпоредително заседание наказателното производство
Коментари Харесай

Съдът прекрати наказателното производство спрямо управителя на Дупнишката популярна каса

Окръжният съд в Кюстендил приключи на разпоредително съвещание наказателното произвеждане по отношение на шефа на Дупнишката известна каса Георги Близнаков, поради гибелта му, оповестиха от съда.

Мъжът самичък постави завършек на живота си в Благоевград през септември. Прекратено е било и правосъдното произвеждане по отношение на неговата брачна половинка Ивона Близнакова. Делото е било върнато на прокуратурата, поради нередовности в обвинителния акт. В него липсват наложителните в действителност условия, водещи до ограничение правото на отбрана на подсъдимата, доколкото това препятства опцията да научи обвиняването в цялост, се споделя в претекстовете на арбитър Георгиева. Обвинението против двамата, повдигнато от Окръжна прокуратура-Кюстендил, беше за противозаконна банкова активност и пране на пари.

Определенията могат да се апелират и стачкуват пред Софийски апелативен съд.

Съдът е отхвърлил настояването на отбраната на Ивона Близнакова за понижаване на размера на мярката й за неотклонение "парична гаранция " и тя остава 30 000 лева По време на съвещанието потърпевшите от дейностите на Дупнишката известна каса са били конституирани като частни обвинители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР