Окръжният съд в Кюстендил остави за постоянно в ареста 19-годишния

...
Окръжният съд в Кюстендил остави за постоянно в ареста 19-годишния
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 19-годишния младеж, обвинен за убийството в Кюстендил

Окръжният съд в Кюстендил остави за непрекъснато в ареста 19-годишния Алекс Анков, упрекнат в убийството на Валери Дъбов в неделя. Криминално проявеният юноша е упрекнат и за опит за ликвидиране на други двама души след всеобщия пердах. Анков се призна за отговорен и единствените думи пред съда бяха, че съжалява и че не е знаел че по този начин ще стане.

Кюстендил
 © БГНЕС
Припомняме, че при всеобщ пердах с ножове и твърди предмети на 17 февруари в Кюстендил умря Валери Дъбов, а други петима души бяха ранени. Инцидентът стана малко след 7.00 часа, в клуб, намиращ се против общината в Кюстендил. Масовият пердах стана сред група роми и гости на клуба. Загиналият мъж умря от пронизване с нож.

Общо потърпевши след сбиването бяха шестима души, откарани с пострадвания в локалната болница, като единият от тях умря. Другите бяха с пострадвания от нож, измежду тях и един в доста тежко положение, който бе превозен в „ Пирогов ”.

В среднощ на 17 февруари търсеният за убийството на 35-годишния мъж се съобщи самичък в полицията.
 След всеобщия пердах в Кюстендил: Задържаха нападателя, нов митинг против насилието След всеобщия пердах в Кюстендил: Задържаха нападателя, нов митинг против насилието
Задържан е 19-годишният Алекс Анков, обвинен за убийството на 35-годишния Валери Дъбов след всеобщия пердах в центъра на Кюстендил. Младежът живее в ро...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР