Окръжният съд в Кюстендил допусна незабавно предаване на властите в

...
Окръжният съд в Кюстендил допусна незабавно предаване на властите в
Коментари Харесай

Предаваме албанец на Италия заради шест престъпления

Окръжният съд в Кюстендил позволи неотложно предаване на управляващите в Италия на 28-годишния албански жител Ручи Иетмир, за които има издадена Европейска заповед за арест от заместител - държавен прокурор в Държавната прокуратура "Санта Мария Капуа Ветери ".

Това оповестиха от съда. Със правосъдно решение, влезнало в действие през 2016 година, на търсеният мъж е наложено наказване "лишаване от независимост " за период 7 години и санкция от 1 800 евро. Албанският жител има излишък за изтърпяване от 5 години и 28 дни отнемане от независимост, което не е изтърпяно, поради бягство, обясниха от съда. Той беше арестуван на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Гюешево ".

Ручи Иетмир е наказан за общо шест закононарушения в Италия - въоръжен обир, нелегално владеене на ловна пушка, нелегално носене на оръжия на публично място, кражба на автомобил, непокорство по време на бягството с откраднатия автомобил на полицейска заповед да спре, придвижване с превишена скорост по време на бягството и нанасяне на телесни увреждания на двама полицейски чиновници.

Решението на съда е дефинитивно.

До фактическото предаване, Ручи Иетмир ще остане с мярка за неотклонение "задържане под стража " в пандиза в Бобов дол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР