Окръжният съд в Хасково взе временна мярка за неотклонение временно

...
Окръжният съд в Хасково взе временна мярка за неотклонение временно
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на свирепия марокански терорист, промъкнал се у нас

Окръжният съд в Хасково взе краткотрайна мярка за неотклонение краткотрайно задържане под стража за 90 дни по отношение на 34-годишния мароканец Науфал Рашид Захри, който бе арестуван край Свиленград. В рамките на тези 90 дни мароканската страна би трябвало да внесе искане за изгонване. Пред съда Захри призна, че е живял в Сирия 4 години със фамилията си, по-късно е отишъл в Турция. Мъжът отхвърля да бил терорист. Знае, че е търсен и желае да живее в България.

34-годишния мароканец Науфал Рашид Захри, издирван от Мароко посредством Интерпол по отношение на осъществяване на терористична активност и участие в ИДИЛ, е арестуван на 13 януари на зелена граница в региона на ГПУ Свиленград. Представил се е за сириец и е откаран в миграционния център в Любимец.

Месец по-късно се е схванала същинската му идентичност и защо се търси, оповестява bTV, базирайки се на служебния юрист Антон Попов.



Първоначално беше обявено, че мароканецът е опитал да мине през България с подправена френска персонална карта. Съгласно информацията от Интерпол той е работил в принадлежащата към ИДИЛ работа „ Механизация към Главна дирекция – Военни лагери “ в Сирия.

Преди минути Окръжният съд в Хасково прегледа мярката му за неотклонение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР