Окръжният съд в Добрич допусна българска гражданка да бъде предадена

...
Окръжният съд в Добрич допусна българска гражданка да бъде предадена
Коментари Харесай

Съдът предава българка на френските власти заради трафик на хора

Окръжният съд в Добрич позволи българска гражданка да бъде предадена на френските правосъдни управляващи в осъществяване на Европейска заповед за арест, оповестиха от пресцентъра на институцията.
Искането за предаването на 28-годишната К.С. е издадено от прокурор при регионалния съд в град Бобини за осъществяване на наказателно гонене против дамата за три закононарушения, квалифицирани като "съучастие в трафик на хора, усложнено сводничество и присъединяване в незаконна асоциация ". Посочено е, че действията са осъществени в интервала от 2015-а до началото на 2018 година в Париж, Кретей, в район Ил дьо Франс.
Максималният размер на наказването, което френските закони плануват за такива закононарушения, е 10 години отнемане от независимост, показват от пресцентъра.
Пред окръжния съд дамата е дала непринудено единодушие да бъде предадена на френските правосъдни управляващи. От Франция е получено увещание, че в случай че българската гражданка бъде приета за отговорна и наказана, при нейно предпочитание тя ще бъде върната в България за изтърпяване на вероятно наложеното й наказване отнемане от независимост.
Съдебният състав е разпоредил К.С. да бъде приведена в пандиза в Сливен до фактическото й предаване на френските управляващи. Решението на окръжния съд е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР