Окръжният съд в Благоевград, по искане на прокуратурата, остави за

...
Окръжният съд в Благоевград, по искане на прокуратурата, остави за
Коментари Харесай

Грошаров зарови голямо имане в земята, но си изпати жестоко

Окръжният съд в Благоевград, по искане на прокуратурата, остави за непрекъснато в ареста двама мъже, направили обир на 40 хиляди лв. от жена. Мярка за неотклонение " задържане под стража " е взета във връзка с А. Грошаров (на 27 години) и М. Топузов (на 24 години).

Досъдебното произвеждане по случая е почнало по отношение на получен сигнал за обир на жена в Благоевград. Около 21 часа на 3 април, в региона на ул. " Г.С.Раковски ", 65-годишната жена е била нападната от две непознати лица .

В хода на следствието било открито, че потърпевшата се прибирала от работа, като паркирала автомобила си пред блока, в който живее. Наближавайки входната врата тя била бутната в гърба от две лица, които издърпали чанта от ръката й и избягали.

В резултат на грабежа от нея били отнети портмоне, ключове за апартамент, банкова карта, мобилен телефон и осемдесет лв.. Освен това в чантата имало и парична сума от към четиридесет хиляди лв., събрана от оборота на компанията и предопределена за закупуване на служебни коли.

При огледа на местопроизшествието полицейските чиновници намерили мобилен телефон, изпаднал от единия причинител. Били конфискувани записите от охранителни камери в региона, на които бил разпознат М. Топузов.

По делото бил разпитан таксиметров водач, който закарал двамата причинители и ги чакал наоколо до местопроизшествието. Единият от тях му споделил, че при бягството изгубил мобилния си телефон и употребявал неговия за откриването му, като набрал номера си. Грошаров и Топузов дали на таксиметровия водач част от парите, които той скрил, като ги заровил в земята.

При задържането им в тях били открити над двадесет хиляди лв. и хиляда и петстотин евро. Било открито, че преди време Грошаров работил за потърпевшата, като знаел и разполагал с информация за навиците, маршрутите и паричните суми, които тя придвижва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР