Окръжният съд ще заседава по мярката й на 18 майПрокуратурата

...
Окръжният съд ще заседава по мярката й на 18 майПрокуратурата
Коментари Харесай

Опитват да върнат Емили Тротинетката в ареста

Окръжният съд ще заседава по мярката й на 18 май

Прокуратурата е внесла митинг против решението на Районния съд в Пловдив, който пусна на независимост познатия като Емили Тротинетката Даниел Йорданов против парична гаранция от 1500 лева На 11 май съдияВасил Тасев реши, че няма действителна заплаха Емили Тротинетката да се укрие или да извърши ново закононарушение, и промени мярката за неотклонение в по-лека, съобщи 24 часа.бг.

Емили беше арестувана на 5 април дружно сТодор Чалъков-Куката и Петко Караилиев-Чеченеца, откакто 2 дни по-рано снимаха клип в пловдивски мол, в който държат момче със специфични потребности на каишка като куче и му подмятат разнообразни предмети.

“Съжалявам, усещам се отговорна, трансформирах се в ареста. Повече няма да се фотографирам в клипове и да припарвам до такива хора. Решила съм да запиша да изучавам " Икономика с география " в университета във Варна. Не съм престъпница. Никога не съм правила на никого неприятно, аз не съм такава ”, сподели Емили пред първата инстанция. И изясни, че не се усеща добре в ареста и мисли за самоубийство. " Ако нямаше хора, които ме чакат на открито, можеше да не съм измежду вас ”, съобщи тя.

Заседанието по митинга ще бъде на 18 май в Окръжния съд.Гаранцията от 1500 лева е платена, само че на този стадий Емили Тротинетката към момента е в ареста, чака се произнасянето на втората инстанция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР