Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков заяви, че мотивите за

...
Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков заяви, че мотивите за
Коментари Харесай

Убийството във Враца: Зетят забил нож във врата на тъщата, открили я в локва кръв

Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков съобщи, че претекстовете за осъщественото тази нощ ликвидиране на 62-годишната Пепа П. от врачанския кв. Дъбника са от семейно-битов темперамент. За жестокото ликвидиране бе арестуван 35-годишният шурей на жертвата Димитър Иванов, а проверяващите оповестиха, че имат задоволително доказателства, че точно той е създателят на кървавата кавга.

Димитър живеел на фамилни начала с 27-годишната щерка на жертвата Деница Иванова и 5-месечното им момиченце. Към 2 часа във съдбовната нощ той отишъл в дома на тъща си в блок №36 и разрушил входната врата на жилището ѝ, откакто тя отказала да му отвори. Между двамата избухнал скандал, чут от съседите от блока. Според тях сходни разправии ставали постоянно в жилището на Пепа, само че в полицията няма регистрирани недоволства.

В един миг Димитър сграбчил кухненски нож и го забил в шията на тъщата, прерязвайки артерия. Според медиците тя умряла от кръвозагуба.

След като напуснал жилището, килърът захвърлил кървавия нож в шубраци зад жилищния блок и се опитал да го прикрие, само че проверяващите го разкрили и го приобщили към материалите по формираното досъдебно произвеждане.

Същата нощ към 3.30 ч. дъщерята на жертвата отишла в дома на майка си, откакто не съумяла да се свърже с нея, а Димитър не се прибрал в фамилното жилище. В една от стаите на жилището, тя се натъкнала на безжизненото тяло на майка си измежду локва кръв, предава " 24 часа ".

Незабавно подала сигнал в полицията и ченгетата бързо разкрили опиталия се да се скрие Димитър. От полицията оповестиха, че той не е престъпно проявен и не е осъждан.

Тепърва следствието ще открива какви са били съответните претекстове на Димитър Иванов да нахлуе с щурм в дома на жертвата и да я убие. 

Мъжът е арестуван за 72 часа, следва да му бъдат повдигнати обвинявания, а от прокуратурата ще изискат непрекъснат арест. Работата по случая продължава.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР