Окръжната прокуратура води разследване за умишлено убийство във връзка с

...
Окръжната прокуратура води разследване за умишлено убийство във връзка с
Коментари Харесай

Мъжът от Гранит разстрелян с 3 куршума

Окръжната прокуратура води следствие за съзнателно ликвидиране по отношение на планове погубен мъж. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив. На 22 август 2019 година, на тел. 112, е получено известие за открит погубен мъж в с. Гранит, общ. Братя Даскалови, обл. Стара Загора.

Образувано е досъдебно произвеждане против незнаен причинител за закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс. Незабавно е подхванато осъществяване на процесуално-следствени дейности – оглед на местопрестъпление, който продължава и все още.

До момента е открито, че в жилище в с. Гранит, общ. Братя Даскалови, обл. Стара Загора, е открит мъртвец на мъж - М.И., на 29 година, като по тялото му е имало три огнестрелни рани - в региона на гърдите, гръдния панер и коремната област. При огледа на местопрестъпление са конфискувани 8 бр. гилзи от оръжие, диаметър 7,65, движимости със следи от червеникава течност, евентуално кръв.

Назначени са и се правят съдебно-медицинска, дактилоскопна, балистична и ДНК експертизи. Разпитват се очевидци. Към сегашния миг няма арестувано лице, което да е привлечено в качеството на обвинен за осъщественото закононарушение. Наказанието, което се планува за закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс е „ отнемане от независимост ” от 10 до 20 години. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР