Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвинение за опит за убийство

...
Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвинение за опит за убийство
Коментари Харесай

Мъж намушка съпруга на любовницата си във Варна

Окръжната прокуратура във Варна повдигна обвиняване за опит за ликвидиране на 35-годишен турски жител, който нанесъл удари с нож във врата, гърдите и крайници на брачна половинка на любовницата си, оповестиха от държавното обвиняване, съобщи.    

А.М. се открил в България след завършването на висшето си обучение. През лятото на 2021 година той се срещнал инцидентно със своя съседка, до момента в който разхождали кучетата си. Двамата се сближили и почнали интимна връзка, която обаче била прекъсната през октомври от партньорката му. Мотивът ѝ - била сгодена за мъж, който работел в чужбина, и щяла да се омъжва.

Обвиняемият обаче не приел раздялата и траял да търси контакт с дамата. След като тя отказала връзка, А.М. почнал да я следи, причаквал я пред дома ѝ и даже проявявал неучтивост. Това предиздвикало пострадалата да показа за протичащото се със брачна половинка си, който се завърнал в страната през юли предходната година.

На 19 август обвиненият нападнал с нож и нанесъл няколко порезни и прободни рани на брачна половинка на любовницата си, до момента в който мъжът разхождал фамилния домакински любим. На помощ на потърпевшия се притекъл инцидентен очевидец на нападението. Потърпевшият претърпял няколко незабавни животоспасяващи интервенции.

А.М. избягал от мястото на престъплението и съумял да се укрие от полицията до ноември, когато бил хванат. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 10 до 20 години затвор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР