Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност адвокат от

...
Окръжната прокуратура в Търговище привлече към наказателна отговорност адвокат от
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на 57-годишния адвокат, арестуван за блудство с малолетни в Търговище

Окръжната прокуратура в Търговище притегли към наказателна отговорност юрист от адвокатската гилдия в Търговище за блудствени дейности с малолетни - закононарушение по член 149, алинея 5 от Наказателен кодекс, конкретизират от Апелативната прокуратура във Варна, написа Novini.bg.

Този текст в закона ангажира наказателната отговорност на всеки, който извърши дейности за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с лица, ненавършили 14-годишна възраст. Ако е блудствано с две или повече малолетни лица, плануваното в закона наказване е от 5 до 20 години.

57-годишният Р.Д. е арестуван до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Окръжната прокуратура в Търговище ще внесе искане в Търговищкия областен съд за взимане на най-тежката мярка за процесуална насила - " задържане под стража ".

Адвокатът приемал децата в адвокатската фирма си, която се намира покрай съда в Търговище, или с джипа си ги извеждал в покрайнините отвън града, където правил блудствените дейности с тях. За сеанс заплащал разнообразни суми. До момента са открити три малолетни момчета, с които са осъществявани блудствени дейности. Разследването ще открива дали има и други потърпевши малолетни. Обвиняемият юрист е някогашен магистрат. Работил е като прокурор и арбитър.

Продължават дейностите по следствието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР