Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт в съда

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт в съда
Коментари Харесай

Ученичката Мария, убила насилника си, застава пред съда

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт в съда против 20-годишната Мария Гиздева, която умъртви насилника си Богдан Динев, прочут с прякора Боньо Фаса, в Стара Загора преди две години.

Момичето ще дава отговор пред съда по тази причина, че на 25 юли 2016 година е предизвикала гибелта на 62-годишния Боньо по несъобразителност, в резултат на съзнателно нанесена му от нея тежка телесна щета. Тогава Мария намушка в дясното бедро Богдан Динев, който е умрял от остра кръвозагуба поради засегнатата бедрена артерия.

Трупът на Богдан Динев бе открит на 26 юли 2016 година сутринта в жилището му на ул. " Чая " в Стара Загора от 41-годишната му племенница.Убитият е неведнъж осъждан, изтърпявал санкции " отнемане от независимост ", в това число за обезчестяване.

18-годишната тогава Мария Гиздева, ученичка в елитна старозагорска гимназия, сама се съобщи на полицията и на прави цялостни признания .

Момичето описа, че се е срещнала с Богдан Динев в заведението, където работела. Той й разказал трогателна история за проблеми с жена си и щерка си. Помолил я да му помогне да се сдобри с щерка си.

" Той ми описа, че има щерка на 18 година, с която няма положителни взаимоотношения. Искаше по някакъв метод някоя да му помогне да ги сдобри. Моят татко работи в Гърция, рядко го виждам и се трогнах ", признава Мария.

Затова се съгласила да отиде в дома му. Дори мислела, че може да стане другарка с щерка му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР