Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения - за убийство,

...
Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинения - за убийство,
Коментари Харесай

Повдигнаха 3 обвинения на задържания Мартин

Окръжната прокуратура в Сливен повдигна три обвинявания - за ликвидиране, за блудничество и за обезчестяване на арестувания за убийството на 6-годишното дете от сливенското село Сотиря.

Задържаният Мартин Трифонов е в болница под засилена полицейска защита. Заради трагичната гибел на момичето в понеделник в Община Сливен е разгласен Ден на печал.

Обвиненията на Мартин Трифонов са повдигнати в наличието на длъжностен бранител в болничното заведение, където е настанен, съобщи Българска национална телевизия.

След няколкочасови преследвания през вчерашния ден и оказване на опозиция, обвиненият за убийството в Сотиря беше прострелян от полицията.

Има огнестрелни рани и счупвания на костите в региона на крайници. Състоянието му е устойчиво, съответен е и е контактен, споделиха от Сливенската болница. Направени са му две интервенции. По думите на лекаря най-малко седмица ще е нужна 21-годишният мъж да бъде изписан от лечебното заведение.

По време на укриването си Мартин се върнал в дома си за малко. Майка му го нахранила, само че не съобщила в полицията.

В понеделник съдът ще гледа мярката за неотклонение на Мартин. Предвидените наказванията за трите обвинявания са 30 години затвор, пожизнен затвор и пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР