Окръжната прокуратура в Силистра ще привлече като обвиняем наркоразпространител, задържан

...
Окръжната прокуратура в Силистра ще привлече като обвиняем наркоразпространител, задържан
Коментари Харесай

Спипаха наркодилър, докато пласира дрога

 Окръжната прокуратура в Силистра ще притегли като обвинен наркоразпространител, арестуван в миг на договорка с опиати, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура Варна.

29-годишният Теодор Г. ще бъде притеглен към наказателна отговорност и арестуван до 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Силистра за разпространяване и държане на високорискови наркотични субстанции без съответно позволение – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 19 май тази година чиновник на ОД на Министерство на вътрешните работи в Силистра видял по какъв начин  криминално проявеният Теодор прави договорка с друго лице в междублоково пространство. При задържането му наркоразпространителят изхвърлил на земята плик със суха тревиста маса. При тестването на изхвърлените наркотични субстанции се открило, че Теодор се е освободил от 6,7 грама марихуана и 7 грама метамфетамин.

При осъщественото претършуване в дома му са открити трошач, в който имало суха тревиста маса, която реагирала на марихуана, електронна везна и 7 станиолови пакетчета с бяло кристално вещество, което се оказало метамфетамин, както и пластмасова кутия също с бяло кристално вещество в нея. Общо в дома на Теодор Г. били открити и конфискувани 7,4 грама марихуана и 8,7 грама метамфетамини.

До приключване на 72-часовото му задържане с разпореждане на Окръжната прокуратура в Силистра ще бъде импортирано искане в съда за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на 29-годишния Теодор Г.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР