Окръжната прокуратура в Силистра привлече като обвиняем и задържа за

...
Окръжната прокуратура в Силистра привлече като обвиняем и задържа за
Коментари Харесай

Джебраим пребил жена си до смърт!

Окръжната прокуратура в Силистра притегли като обвинен и задържа за период до 72 часа мъж, умъртвил жена си по изключително непосилен метод и с особена свирепост, оповестиха от Апелативна прокуратура Варна.

69-годишният Джебраим С. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура в Силистра, откакто е бил притеглен като обвинен за убийството на брачната половинка си В.А. на 67 години. Обвинението против него е за ликвидиране по изключително непосилен метод и с особена свирепост. Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Сигналът за намерено тяло на жена в дуловското село Окорш е получен през вчерашния ден, 8 януари 2018 година При огледа на тялото са открити пострадвания, породени по принудителен метод, открити са и прободни рани. Назначени са експертизи.

На този стадий няма данни обвиненият да е бил пийнал или да има психологични отклонения.

Окръжната прокуратура в Силистра ще внесе искане в Окръжния съд в града за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на 69-годишния Джебраим.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР