Окръжната прокуратура в Шумен привежда в изпълнение влязла в сила

...
Окръжната прокуратура в Шумен привежда в изпълнение влязла в сила
Коментари Харесай

Мъжът, убил майка си, защото не му наляла чаша вода, ще лежи 20 г.

Окръжната прокуратура в Шумен привежда в осъществяване влезнала в действие присъда на Радослав Златев, умъртвил родната си майка.

26-годишният мъж бе наказан през 2016 година от състав на Шуменския областен съд в началото на 30 години отнемане от независимост при непоколебим режим за умишленото ликвидиране на майка си.

Апелативният съд във Варна със свое решение изменил присъдата му, като понижил размера на наложеното наказване на Златев от 30 години отнемане от независимост на 20 години затвор.

Върховният касационен съд със свое решение оставил в действие правосъдния акт на Апелативния съд във Варна и по този начин окончателната 20-годишна ефикасна присъда на Радослав Златев влезнала в действие на 29 септември 2017 година

Убийството било осъществено на 2 декември 2015 година Златев, който тогава бил на 24 години, бил подразнен от отхвърли на майка му да му даде чаша с вода. С нож той подгонил 50-годишната жена, като й нанесъл удари с кухненски нож.

Случайни очевидци на разправията пред входа на кооперацията на ул. „ Света гора “ в Шумен алармирали полицията. На мястото на случая чиновниците намерили тялото на потърпевшата жена. Златев се опитал да избяга, само че бил арестуван.

Наказанието 20 години отнемане от независимост при непоколебим режим наказаният Златев ще изтърпи в ловешкия затвор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР