Окръжната прокуратура в Шумен предаде на съд 52-годишния Крум Д.

...
Окръжната прокуратура в Шумен предаде на съд 52-годишния Крум Д.
Коментари Харесай

Пиян мъж уби брутално свой колега, помислил, че му е откраднал пари

Окръжната прокуратура в Шумен съобщи на съд 52-годишния Крум Д. от Кубрат за убийството на негов сътрудник, осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Престъплението се санкционира с отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Обвинителният акт е бил импортиран от Окръжната прокуратура в Шумен в Шуменския областен съд единствено два месеца и половина след тежкото действие, осъществено под въздействието на алкохол, прецизират от Прокуратурата.

Всичко почнало на 25 против 26 юни 2017 година в местността Смесе край Шумен във вилата на подсъдимия Крум.

Тогава зародил спор с неговия посетител – 41-годишния Ст. Щ.

Двамата мъже били сътрудници в шуменското дружество „ Ваком Министерство на правосъдието “.

Домакинът обвинил госта си, че му откраднал пари. Заради изпития алкохол той не запомнил, че малко по-рано във вилата пристигнала щерка му, на която дал пари за покупка на автомобил.

Подсъдимият нанесъл свиреп побой над госта си, като го удрял с юмруци и го ритал по цялото тяло. Пострадалият избягал, само че бил настигнат на към 50 метра от вилата на Крум, който траял да го рита, даже и когато 41-годишният мъж спрял да се движи.

Уплашен от положението на сътрудника си, който лежал неподвижен на земята, Крум Д. извикал своя съседка. Пред нея траял да рита тялото на жертвата, като се заканвал да го убие.

Пред дамата споделил, че дал парите на щерка си, само че поради изпитото количество алкохол не запомнил за това и обвинил в кражба сътрудника си.

По-късно подсъдимият се обадил на тел. 112 и обяснил, че се е сбил с негов прочут, който счита, че е умъртвил. Дори на записа на диалога сред него и оператора на незабавния телефон се чували реплики със закани против убития.

Смъртта на жертвата настъпила вследствие на остра дихателна непълнота в резултат на тежката гръдна контузия.

Съдебномедицинската експертиза описала 11 счупени десни и 10 леви ребра, носни кости и десетки контузии по цялото тяло.

Предстои делото против Крум да бъде планувано за разглеждане в Шуменския областен съд. Той е наведен във варненския затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР