Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в окръжния съд обвинителен

...
Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в окръжния съд обвинителен
Коментари Харесай

Прокуратурата закова окончателно Северин, който изнасили и уби журналистката Виктория Маринова

Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в окръжния съд обвинителен акт против Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова, оповестиха от държавното обвиняване.
Подробности по случая ще даде представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова и наблюдаващите прокурори, от 11 часа в правосъдната палата в Русе.
Припомняме, че на 6-и октомври в шубраци до пешеходната алея край река Дунав в Русе бе намерено тялото на журналистката Виктория Маринова. Тя е била изнасилена и брутално убита, а дни по-късно се разбра, че провинен за това е ромът Северин Красимиров.
Той признал за действието на жена си и решил да бяга в Германия, където живеела майка му. Малко откакто дошъл в жилището й обаче, ченгета обсадиха постройката и го изведоха окован. Скоро той бе екстрадиран в България, където направи признания за действията си.
По думите на фамилията на Красимиров, той има душевен проблеми и е спрял да пие хапчетата си. Във съдбовната нощ се прибирал от ваучър, откакто е взимал най-различни опиати и след сдърпване с журналистката решил да я причака и да постави завършек на живота й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР