Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Фатално: Мъж с деменция, обявен за издирване, легна на жп релсите

Окръжната прокуратура в Разград управлява досъдебно произвеждане по отношение на случай на железопътна (жп) линия в региона на Исперих, при който е умрял възрастен мъж, оповестиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Около 10:00 часа, сред исперихските села Подайва и Тодорово, ватман на трен вижда човек, легнал на жп линията. Подава звуков сигнал, само че мъжът не реагира на сигнала. Незабавно са подхванати дейности за прекъсване на композицията, само че дистанцията е прекомерно малко и се стига до съдбовен конфликт. Мъжът е умрял на място. 

Установена е неговата идентичност. Той е на 76 години и страда от тежка форма на деменция. Възрастният човек е живеел при щерка си в Китанчево. От нощес мъжът е бил в неопределеност и тази заран е разгласен за търсене от щерка си, сподели за Българска телеграфна агенция представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград Илияна Георгиева. Тя уточни, че случаят е станал на към километър отвън Тодорово, където няма жп прелез. 

Разследването е предоставено на следовател от Окръжния следствен отдел и се прави под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Разград. На място текат огледи, разпитват се очевидци, назначени са голям брой експертизи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР