Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на 67-годишна жена от

...
Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвинение на 67-годишна жена от
Коментари Харесай

Баба на 67 години уби дядото - на 73

Окръжната прокуратура в Пловдив повдигна обвиняване на 67-годишна жена от село Труд за осъщественото от нея ликвидиране на 73-годишния й брачен партньор, оповестяват от държавното обвиняване. Трагичният случай е станал на 13 януари в известното със своето земеделие село.

По първични данни двамата живеели дружно в селото, само че в доста обтегнати връзки. В неделя след следващия зародил сред тях скандал дамата умъртвила брачна половинка си. На другия ден отишла на работа и въобще взела всички вероятни ограничения да прикрие осъщественото.

Убитият дядо бил открит в дома си от собствен другар, който не могъл да се свърже с него по телефона.

Започнало е следствие, били са осъществени огледи, разпитани са били очевидци и са били приобщени материални доказателства. Назначени са съдебномедицински и биологични експертизи. След множеството дейности и разпити са събрани задоволително материални доказателства, които уличават дамата като причинител на закононарушението, прецизират от прокуратурата.

Тя е арестувана с мярка за 72 часа, следва да бъде импортирано искане в съда за налагане на непрекъснат арест. Предвиденото от закона наказване по член 115 от Наказателен кодекс е отнемане от независимост от 10 до 20 години. /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР