Окръжната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинение на 42-годишен мъж

...
Окръжната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвинение на 42-годишен мъж
Коментари Харесай

До 20 г. затвор за убийството на доцент Нейков, няма умисъл в престъплението

Окръжната прокуратура в Пловдив е повдигнала обвиняване на 42-годишен мъж за убийството на 71-годишния доцент Стефан Нейков, който бе открит в безпомощно положение преди два дни в региона на Военна болница в град, заяви заместник-окръжният прокурор Галин Гавраилов.

Мъжът е арестуван с прокурорска заповед за 72 часа, в петък ще бъде импортирано в съда искане за непрекъсната мярка "задържане под стража ".

Прокуратурата няма доказателства за преднамерено ликвидиране. На база множеството огледи са открити две места, които имат отношение към случая, както и това, че побоят е осъществен покрай спортната зала до село Оризари, акцентира прокурорът.

Нейков е бил пребит от брачна половинка на 32-годишна негова студентка с бухалка, която е била открита от проверяващи покрай река Марица, като мястото е посочено от брачната половинка.

Според прокуратурата ученият е атакуван е в миг, когато изнудвал студентката за пари и интимна непосредственост, в подмяна на което заречен да уреди изпитите и завършването й.

След като е бил пребит, потърпевшият е бил изместен до Военна болница, сподели Гавраилов, като добави, че задачата не е била да бъде потърсена здравна помощ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР