Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

4-ма влизат в съда в Плевен за отвличане и изнасилване на 17-годишна

Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт против четирима за похищение и обезчестяване на 17-годишно момиче, оповестиха от ведомството.
Обвинението е против Е. М. е за това, че на 24 февруари т.г. в плевенско село отвлякъл малолетното момиче. Същият, дружно с Б.Т. и малолетните И. А. и П. Т. са подсъдими по обвиняване за това, че в същия ден в съучастничество като причинители, са изнасили момичето. Престъплението е осъществено със мощ и заплашване.
Обвиняемият и потърпевшата имали връзка. Разследването открило, че Е. М. проявявал голословна ревнивост, неприятно отношение, отправял обиди и нанасял побой на момичето. След следващ случай на принуждение от обвиненият, през лятото на 2017г. момичето поставило завършек на връзката им.
На 23 февруари 2018г. Е. М., дружно с другите обвинени използвали алкохол и след среднощ Е. М. предложил на всички да отидат в дома на момичето и да го изведат оттова. За да я накара да тръгне с него, обвиненият я е заплашвал и бил. Ядосан от решението на някогашната си другарка, Е.М. предложил на всички от компанията да я изнасилят.
По искане на прокуратурата на Е.М е наложена мярка "задържане под стража ", обвиненият Б.Т. е с "подписка ", а двамата малолетни са с мярка "надзор от родител ".
Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР