Окръжната прокуратура в Кюстендил повдигна обвинение срещу 19-годишния Алекс Иванов

...
Окръжната прокуратура в Кюстендил повдигна обвинение срещу 19-годишния Алекс Иванов
Коментари Харесай

Прокуратурата обвини 19-годишния Алекс Иванов за убийството в Кюстендил

Окръжната прокуратура в Кюстендил повдигна обвиняване против 19-годишния Алекс Иванов за убийството на 35-годишния Валери Дъбов, както и за опит за ликвидиране на повече от едно лице.

Младежът е арестуван за 72 часа, като се чака евентуално на следващия ден държавното обвиняване ще внесе искане в Окръжиня съд в Кюстендил за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под страна ".

На Иванов, който е от циганския клан Гольовците и живее в края на циганския квартал "Изток ", е наложена и възбрана за овакантяване на рамките на страната.

Припомняме, че 12 души бяха арестувани за всеобщото сборичкване пред заведение в центъра на Кюстендил в неделя сутринта, когато беше погубен 35-годишният Валери Дъбов, а четирима души бяха ранени. Един от потърпевшите бе превозен в "Пирогов " с доста тежка фрактура на черепа и с кръвоизлив в мозъка. Столичните лекари се борят за живота му.

В Кюстендил познават 35-годишния Валери като добър, непретенциозен и работлив човек, който постоянно помагал. Твърди се, че той е минавал инцидентно пред заведението, където група роми не били пуснати, тъй като били доста пияни, и по този начин станал пердах. Намесил се с цел да помогне, само че бил прободен с нож в сърцето и умрял на място.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР