Окръжната прокуратура в Добрич предаде на съд френски гражданин за

...
Окръжната прокуратура в Добрич предаде на съд френски гражданин за
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура в Добрич предаде на съд французин за блудства с малолетни

Окръжната прокуратура в Добрич съобщи на съд френски жител за блудства с малолетни и основаване на нецензурен материали, заяви пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна.

Подсъдимият Ерик Ж. /63 г./ се заселил в България през 2018 година като заживял в къща чартърен в село в община Балчик. Там се срещнал с българско семейство, което почнало да му оказва помощ в семейството против възнаграждение. Така чужденецът се срещнал и с племенничките на семейството - деца сред 9-11 години. Разхождал девойките с автомобила си до Балчик, Добрич и Варна, водел ги на кино, делфинариум и ги черпел в заведения, показват от държавното обвиняване.

През коледната почивка на 2019 година визитите на децата в дома на французина зачестили, а след Нова година Ерик Ж. направил с три от девойките блудствени дейности. Същото се повторило с две деца в идващите няколко дни. В този интервал в изискванията на продължавано закононарушение французинът снимал с цифров фотоапарат нецензурен материал с едно от 11-годишните деца. Продължил да снима нецензурен материали и с другите деца в идващите дни, разясняват от пресцентъра на Апелативната прокуратура.

Съдят 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Престъпните дейности на французина станали известни на учителка на децата, пред която едно от тях разказало за протичащото се в селската къща. Директорката на учебното заведение подала сигнал в полицията. При претършуване в дома на Ерик Ж. са открити и файлове в карта-памет и външна портативна памет с нецензурен материали с девойки, които изглеждали като малолетни.

Чужденецът има престъпна регистрация във Франция. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане в Добричкия областен съд, осведомят от държавното обвиняване.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР