Окръжната прокуратура в Благоевград привлече като обвиняеми двамата командировани в

...
Окръжната прокуратура в Благоевград привлече като обвиняеми двамата командировани в
Коментари Харесай

Дават на съд двамата катаджии, хванати с подкуп в Благоевградско

Окръжната прокуратура в Благоевград притегли като обвинени двамата командировани в Благоевградско чиновници на отдел " Пътна полиция " при Главна дирекция " Национална полиция " на Министерство на вътрешните работи - София, които бяха.

А.И. и И.П. и са обвинени за закононарушение по член 302, т. 1, прочие предпосл. и т. 2, б. " а ", вр. член 301, алинея 2, вр. алинея 1, вр. член 26, алинея 1, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс, оповестиха от държавното обвиняване.

На 17 ноември, в качеството си на длъжностни лица - автоконтрольори в бранш " Контрол на пътното придвижване и правоприлагане ", посредством изнудване посредством корист със служебното си състояние, те поискали от разнообразни лица парични суми. Случаите станали на разклона за Разлог, в региона на село Долно Осеново и в кв. " Ораново " в Симитли. Поисканите от тях подкупи са в размер от 500 лв. до 1 500 лв.. В последна сметка пътните служители на реда съумели да получат 1 000 лв..

С разпореждане на наблюдаващия прокурор те са арестувани за период до 72 часа. Предстои съдът да прегледа настояванията на прокуратурата за оставането им в ареста след този период.

Действията по досъдебното произвеждане не престават.
 Оставиха в ареста висшия граничар, заловен с рушвет
Оставиха в ареста висшия граничар, заловен с рушвет

Липсват данни обвиненият да е отхвърлен от длъжност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР