Окръжна прокуратура-Ямбол привлече към наказателна отговорност три лица. Г.В., С.К.

...
Окръжна прокуратура-Ямбол привлече към наказателна отговорност три лица. Г.В., С.К.
Коментари Харесай

Обвинение за рекет очаква оздравяването на Динко

Окръжна прокуратура-Ямбол притегли към наказателна отговорност три лица. Г.В., С.К. и Г.Г. са упрекнати в присъединяване в проведена незаконна група, оповестяват от прокуратурата.

Ръководител на групата е Господин Вълев, прочут още като Динко от Ямбол, придобил известност с арестите си на бежанци преди години.

От държавното обвиняване показват, че незаконната група е основана с користна цел, с цел да прави в съгласие закононарушения на територията на страната. Групата е работила за времето от м. октомври 2021 година до 16.04.2024 година на територията на област Ямбол.

По време на следствието е открито, че участниците в групата са принудили и са правили опит да принудят разнообразни лица да извършат дейности обратно на своята воля, посредством закани и приложимост на физическа мощ.

Един от потърпевшите е претърпял финансова вреда, а във връзка с друго потърпевшо лице, действието е останало незавършено - закононарушения по чл.214, ал.2, т.2 и т.3, вр. чл.213а, ал.2, т.3 и т.4, вр. чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс.

Спрямо С.К. и Г.Г. обвиняванията са предявени. Внесено е искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с тях, което е почетено от Окръжен съд-Ямбол. По отношение на Господин Вълев (Динко), който е настанен в болнично заведение, е направено разпореждане за привличане към наказателна отговорност, което ще му бъде предявено след възстановяване на неговото здравословно положение.

Припомняме. че в края на юли камион, благосъстоятелност на компанията на Динко Вълев и затрудни придвижването в двете направления.

Динко Вълев (Динко от Ямбол) закупи известност пред няколко години с, прекосили незаконно границата. През 2017 година , след което Преди това Динко Вълев беше разследван
 Обвиниха за безчинство Динко
Обвиниха за безчинство Динко

Той е арестуван поради видеоклип, в който атакува лице, представящо се за неработоспособен, с цел да проси пари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР