Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе в съда обвинителен акт спрямо 20-годишната

...
Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе в съда обвинителен акт спрямо 20-годишната
Коментари Харесай

Тръгва делото срещу Мария Гиздева

Окръжна прокуратура-Стара Загора внесе в съда о бвинителен акт по отношение на 20-годишната Мария Гиздева , за това че на 25 юли 2016 година аргументи гибелта на 62-годишния Богдан Динев.

Мария е упрекната за п ричиняване на гибел по несъобразителност , в резултат на съзнателно нанесена на мъжа прободно-порезно пострадване на дясното бедро. То засегнало голям брой разклонения на бедрената артерия и вена, вследствие на което е последвала остра кръвозагуба.

Младата жена е упрекната и за това, че в интервала, че на 25 и 26 юли 2016 година употребила общо шест пъти  дебитната карта , издадена на името на Богдан Динев, без неговото единодушие, като във всеки от случаите не е била изтеглена парична сума.

По делото са осъществени голям брой процесуално-следствени дейности -иззети са материални доказателства, разпитани са очевидци, направени са изводи на назначени експертизи и други



Предстои Окръжен съд-Стара Загора да насрочи съвещание по делото. 

Инцидентът стана на 25 юли 2016 година в дома на убития в Стара Загора. Мария сама се съобщи като сподели, че била изнасилена. Съдебно-медицинската експертиза обаче не потвърди по неоспорим метод този факт. На 29 юли Мария Гиздева беше освободена от ареста против парична гаранция от 500 лв..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР