Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Г.Р., на 24 г.,

...
Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Г.Р., на 24 г.,
Коментари Харесай

Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 24-годишен мъж за държане на наркотици с цел разпространение

Окръжна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен Г.Р., на 24 година, за държане на наркотични субстанции за разпространяване - закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Г.Р. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора. Той е осъждан за закононарушения с предмет наркотични субстанции, като са му налагани санкции „ отнемане от независимост “, които е изтърпявал в пандиза. По искане на Окръжна прокуратура-Стара Загора по отношение на обвинения Г.Р. е взета от съда мярка за неотклонение “задържане под стража “.

На 10 октомври 2019 година е осъществено претършуване в жилище в гр. Стара Загора, населявано от обвинения Г.Р., при което са открити и конфискувани, както високорискови наркотични субстанции – марихуана и метаамфетамин, по този начин и уреди и материали, които могат да са предопределени за произвеждане на такива субстанции. Извършена е експертиза на конфискуваните наркотични субстанции. Предстои правене на умозаключение на назначена експертиза във връзка с конфискуваните уреди и материали и определяне създавани ли са високорискови наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура-Стара Загора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР