Окръжна прокуратура-София е привлякла в качеството на обвиняема 24-годишна жена

...
Окръжна прокуратура-София е привлякла в качеството на обвиняема 24-годишна жена
Коментари Харесай

Жесток удар за бременната Диди, пробола фатално любовника си

Окръжна прокуратура-София е привлякла в качеството на обвинена 24-годишна жена за осъществено от нея закононарушение, оповестиха от държавното обвиняване.

Жената е арестувана за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои внасяне на искане в Софийски областен съд за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на нея.

Както БЛИЦ заяви , млад мъж беше прободен от бременната си другарка тази нощ. Мотивите за закононарушението са персонални. Двама души са арестувани.

24-годишната Даниела и нейният 34-годишен другар Тихомир са живеели дружно. Снощи са имали посетители. Седнали да се черпят на двора и пили много алкохол. Стигнало се до скандал, който по-късно прераснал в ликвидиране.



Съседите споделят, че са чули крясъци и стонове. Тихомир е открит с голям брой рани от нож, а за закононарушението е арестувана бременната му другарка. Близките ѝ са уверени, че Даниела не е направила закононарушението.

Скандални вести за съдбовната Диди от Костенец и убийството на любовника ѝ

Сестрата на Даниела съобщи, че бременната жена се е държала добре с Тихомир и са били непрекъснато дружно. По думите ѝ е отговорен един от гостите на злощастното събиране, който преди години е имал връзка със сестра ѝ, осведоми bTV.



Тя добави, че Иво, който е участвал на сбирката, е някогашен пандизчия, а сестра ѝ няколко пъти е пускала тъжби против него, тъй като я е заплашвал със гибел.

От полицията прецизираха, че е имало сигнали, само че преди повече от две години. Младата жена обаче е направила признания.

Убийството в Костенец поради съдбовната Диди, любовникът бил Стельо СНИМКИ

„ Основният претекст е любовната им връзка, като, несъмнено, ние преглеждаме и други версии – като кавги, изневери, само че в тази ситуация става дума за битов скандал”, уточни Николай Спасов, шеф на ОДМВР – София област.



От прокуратурата прибавиха, че е открито оръжието, с което е осъществено закононарушението. Предстои да му бъде назначена и експертиза.

Участниците в събирането са създали опит да заличат част от следите. Разследването продължава.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР