Окръжна прокуратура - Сливен предаде на съд 36-годишния Николай К.

...
Окръжна прокуратура - Сливен предаде на съд 36-годишния Николай К.
Коментари Харесай

Пастирът Николай, убил колега, се е изправя пред съда

Окръжна прокуратура - Сливен съобщи на съд 36-годишния Николай К. Той е обвиняем за това, че на 10.05.2017 година в землището на село Скобелево, община Сливен, съзнателно умъртвил възрастен мъж от същото село. Убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убития.

Подсъдимият работел като овчар в Скобелево. Пострадалият упражнявал същата специалност. Двамата пасели поверените им животни на едно и също пасбище.

На 10.05.2017 година, Николай К. използвал алкохол. В разследване от това подсъдимият бил очевидно ядосан и се зарекъл да убие потърпевшия, който се намирал на към 200 метра от него. Николай К. взел един дървен прът и се доближил до възрастния човек.

Пострадалият с нищо не предизвиквал подсъдимия, само че все пак той го спънал на земята и почнал да му нанася голям брой удари с кола (по главата, лицето, врата, гърдите, корема и крайниците). Същевременно подсъдимият почнал да нанася и удари с ритници в корема и гръдния панер на поваления мъж. Упражненото принуждение довело до гибелта на потърпевшия.

Окръжен съд - Сливен е насрочил съвещанието си за 07.03.2018 г.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР