Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е.,

...
Окръжна прокуратура - Силистра привлече към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е.,
Коментари Харесай

Шофьорка без книжка уби пешеходец край Паисиево и избяга

Окръжна прокуратура - Силистра притегли към наказателна отговорност 36-годишната Е.Е., която при ръководство на МПС, без да има право на това, позволила причиняването на гибел на друго лице и избягала от местопроизшествието, оповестиха през днешния ден от Апелативната прокуратура във Варна. Жената е арестувана за период до 72 часа, като следва наблюдаващият случая прокурор да внесе в съда искане за налагане на най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража " по отношение на обвинената.

Инцидентът зародил след обяд на 27 март 2024 година, на пътя сред селата Паисиево и Звенимир. Автомобилът, ръководен от Е.Е., по време на придвижването си блъснал движещ се по банкета пешеходец, вследствие на което той умрял. Водачката на МПС не останала на местопроизшествието, каквото обвързване има по закон, а побързала да избяга.

В хода на следствието на тежкото произшествие е открит автомобилът, с който е породено пътното произшествие и самоличността на неговата лидерка. Е.Е. е издирена и арестувана на 28 март. Установено е, че тя е недееспособен лидер.
Предстои през днешния ден да бъде прегледано импортираното в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража "
по отношение на обвинената ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР