Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с

...
Окръжна прокуратура – Разград ръководи досъдебно производство във връзка с
Коментари Харесай

Откриха тяло на мъж в крайпътна канавка

Окръжна прокуратура – Разград управлява досъдебно произвеждане по отношение на намерено тяло на мъж, в напреднала фаза на разлагане, в крайпътна канавка. Това оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

На 16 октомври, при обслужване на пътно-транспортно произшествие с материални вреди, зародило сред два автомобила в пътния сектор сред град Исперих и село Лъвино, на известно разстояние от мястото на злополуката, е открито тяло на мъж, което няма касателство към обслужваното ПТП. При огледа не са открити персонални документи или други предмети, спомагащи за определяне самоличността му.

В резултат на направената аутопсия са изключени опциите той да е станал жертва на незнаен пътен случай или различен тип закононарушение, което да е предизвикало принудително гибелта на умрелия. Изясняват се аргументите, довели до нея.

Работата по определяне на елементи и условия към случая продължава под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура - Разград. Работи се по изясняване самоличността на мъжа.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР