Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 41-годишния Васил Тайрян, пише

...
Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо 41-годишния Васил Тайрян, пише
Коментари Харесай

Арменецът, който изпразни цял пълнител в свой сънародник е изправен на съд

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на 41-годишния Васил Тайрян, написа Трафик нюз. Той ще се изправи пред магистратите, откакто изпразни цялостен пълнител в своя съотечественик Тигран Бегиян.

На 30 септември 39-годишният мъж бе признат в болница с 6 огнестрелни рани. Тигран е прострелян в коленете и в китките. Веднага по-късно в Пловдив е извършена светкавична полицейска акция за търсене на причинителя.

Екшънът се разиграва няколко часа по-рано в землището на Садово. Тигран отива с защита на срещата с Васил Тайрян. Гардовете обаче въобще не предполагали, че ще станат герои в уестърн, и тръгнали с него.

На мястото на срещата Васил излязъл от автомобила, предизвестил ги да не се месят, с цел да не пострадат, и извадил револвер. Произвел няколко бързи изстрела, целейки се в разнообразни точки от тялото на Тигран.

Раненият бил признат в болница, само че въобще не се обадил в полицията. Лекарите обаче подали сигнал и Криминална полиция почнала следствие. Тигран в началото дал мъгляви пояснения за раните си, само че след това разказал кой и къде го е прострелял. Според традицията в общостта проблемите се вземат решение вътре в нея и по мъзможност не се замесват държавни институции като полиция и прокуратура.

Васил Тайрян е жител на Армения, само че от години живее със статут на непрекъснато пребиваващ в България. Има два магазина "За 1 лев " в центъра на града.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР