Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем А.Х., на 55 г., за

...
Окръжна прокуратура–Пловдив привлече като обвиняем А.Х., на 55 г., за
Коментари Харесай

Странна находка откриха полицаи в кучешка колиба в Пловдив

Окръжна прокуратура–Пловдив притегли като обвинен А.Х., на 55 година, за това, че на 25.03.2022 година в Пловдив без съответно позволение държал за разпространяване високорисково наркотично вещество – кокаин с нето тегло 78,99 грама на стойност 6319 лева – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 25 март 2022 година, в Пловдив, в парцел в кв. " Беломорски “, за който А.Х. имал ключове, е било осъществено претършуване и изземване. В кучешка барака, в кухината на една от тухлите, полицейските чиновници разкрили найлонов плик с бяло прахообразно вещество, което при тестване с полеви наркотест е реагирало на кокаин. От колибата били конфискувани и две електронни везни. Установено е, че опиатът е бил държан за разпространяване от А.Х. Везните също са били негови.

Обвиняемият А.Х. е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. На 29 март 2022 година по искане на Окръжна прокуратура–Пловдив съдът е определил по отношение на него мярка за неотклонение " задържане под стража “, която може да се апелира пред Апелативен съд–Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР