Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение на 67-годишна жена от

...
Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвинение на 67-годишна жена от
Коментари Харесай

67-годишна жена уби съпруга си в Пловдивско

Окръжна прокуратура - Пловдив повдигна обвиняване на 67-годишна жена от пловдивското село Труд за осъществено на 13.01.2019 година ликвидиране на 73-годишния й брачен партньор, оповестиха през днешния ден от прокуратурата.

Обвиняемата и потърпевшият живеели в къща в с. Труд, като връзките им били влошени. След зародил посред им скандал в дома им, обвинената съзнателно умъртвила брачна половинка си. На идващия ден тя отишла на работа, като преди този момент направила голям брой дейности по прикриване на следите от осъщественото закононарушение.

Пострадалият бил открит в дома си от собствен другар, който не могъл да се свърже с него по телефона.

Започнало е следствие, били са осъществени огледи, разпитани са били очевидци и са били приобщени материални доказателства. Назначени са съдебно-медицински и биологични експертизи.

Обвиняемата е арестувана за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, като следва да бъде импортирано искане до съда за взимане по отношение на нея на най-тежката мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, за което 67-годишната жена е упрекната, е отнемане от независимост от 10 до 20 години.

Разследването по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР