Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане

...
Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска постоянна мярка задържане под стража за Мартин Трифонов

Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Мартин Т., упрекнат в блудничество, обезчестяване и ликвидиране на малолетно момиче, чиято гибел е породена с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.

Окръжна прокуратура – Сливен внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Мартин Т.

Той е упрекнат за това, че на 15.08.2019 година в с. Сотиря, общ. Сливен, направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с малолетно момиче, като използвал за това мощ и я привел в безпомощно положение, и действието е осъществено наново – закононарушение по чл.149, ал.3, вр. ал.2, т.1, предл.1 и т.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата и в същото обитаемо място, се съвкупил с малолетното момиче, като я принудил към това със мощ и я привел в безпомощно положение – закононарушение по чл.152, ал.4, т.1, вр. ал.1, т.2, предл.1 и т.3 от Наказателен кодекс.

Мартин Т. е упрекнат и за това, че на същата дата и в същото обитаемо място, съзнателно умъртвил малолетното момиче, като действието е осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост – закононарушение по чл.116, ал.1, т.4 и т.6, вр. чл.115 от Наказателен кодекс. Предстои Окръжен съд – Сливен да насрочи начален час на правосъдното съвещание, което ще бъде извършено през днешния ден, както и да уточни мястото, където то ще бъде извършено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР