Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо

...
Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо
Коментари Харесай

Мангъров заплашвал жертвата си с брадва преди да я изнасили

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на 45-годишният Пеньо Мангъров за похищение и обезчестяване. Той е упрекнат, че на 6 януари 2019 година е отвлякъл 29-годишна жена, а по-късно я е изнасили.

Мангъров се срещнал в обществените мрежи с потърпевшата жена. Той упорствал да се срещне с нея, само че тя му отказвала. За да спре да я тормози, дамата се съгласила да поговори с него за няколко минути. На горепосочената дата, откакто се качила в автомобила му в Пловдив, с цел да поговорят, той потеглил в посока София. По пътя заплашил дамата с секира, а когато пристигнали в дома му в София, той я изнасили, като я принудил за това със заплашване. За да си построи „ оправдание “ Мангъров, на местата, където знаел, че има видеокамери, нареждал на дамата да се държи другарски с него, написа trafficnews.bg.

Спрямо него е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “, като към сегашния миг той се намира в пандиза. Най-тежкото, планувано от закона наказване за закононарушенията, в които е упрекнат, е отнемане от независимост за период от 3 до 15 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР